Met een inwerktijd van slechts 10 minuten een prachtige tint en 100% grijsdekking zonder toevoeging van een natuur of mix tint.

 

 

 

Megix 10 is de haarverf met de nieuwste technologie. Door jarenlang onderzoek is Mowan erachter gekomen hoe je snelheid, kwaliteit, sublieme grijsdekking en een breed scala aan prachtige tinten kunt combineren. Door het gebruik van de micro pigmentatie technologie is in 10 minuten kleuren en grijsdekken werkelijkheid geworden. Door de 13 minuten stop, welke in de verf zit verwerkt is je kleur na 13 minuten klaar en zal niet verder inkleuren. Dit houd dus in dat je je manier van werken niet hoeft aan te passen.

Door het gebruik van Keraveg-18 in de verf is Megix 10 tevens een ultieme verzorging voor het haar en geeft het daardoor een langere houdbaarheid als een gemiddelde haarverf. Tijdens het kleurproces wordt het haar subliem verzorgt en ontstaat er een prachtige glans. Ook de hoofdhuid wordt door de Keraveg-18 beschermt en gehydrateerd. Megix 10 is Fosfaat vrij! Het is tijd voor minder chemicaliƫn. Het is tijd voor een verf met wellness uitstraling. Megix 10 is namelijk echt het enige merk op de markt met een 10 minuten kleur die garantie bied voor:

\

Perfecte grijsdekking

\

80 prachtige tinten

\

Makkelijk kleuren

\

Fosfaat vrij

\

13 minuten stop

\

Keraveg-18

X